Back25. 9. 2019

Tisková konference k zahájení 16. ročníku Miss & Mr. Look Bella 2019

V úterý 24.9. se v Praze, v krásném prostředí restaurace MANÚ PRAGA, konala tisková konference k zahájení dalšího, tentokráte již 16. ročníku, celorepublikové soutěže Miss & Mr. LOOK BELLA 2019. Tato soutěž krásy se od podobných odlišuje tím, že dveře do světa modelingu otvírá jak dívkám, tak i mladým mužům.

Tiskovku si nenechali ujít zástupci předních médií a spousta známých osobností. Mezi nimi například herečka Denisa Pfauserová, která si s vítězi loňského ročníku užila nedávno soustředění v Silent Spa v rakouském Therme Laa, herečka a blogerka Nikol Kouklová Heřmánková, houslistka Markéta Muzikářová, herec a moderátor Miroslav Šimůnek, který již soutěž zná jako své boty, loni totiž zasedl v porotě během castingů a finálový večer moderoval společně s Kateřinou Brožovou. Chybět nemohl charismatický italský šéfkuchař a majitel restaurací Emanuele Ridi. známý hairstylista a majitel úspěšného kadeřnického salónu Tomáš Arsov, který se soutěží spolupracuje již druhým rokem. Prostřednictvím svého teamu se během finále opět postará o bezchybný hairstyling soutěžících. Přítomný byl i vizážista a stylista Kája Pavlíček, v neposlední řadě úspěšné modelky Zuzana Straková, Nikol Dotková, Markéta Konopásková, mimo jiné vítězka Look Bella 2015 a vítězka World Super Model 2017.  
 
Během tiskové konference proběhla fashion show rafinovaných modelů módní návrhářky Yvony Leitner, obleků Ceremoni a také sexy plavek Neonky by Nela Slováková. Tyto představili vítězové předchozích ročníků
  • Terezie JASTRZEMBSKÁ – Miss LOOK BELLA 2018
  • Artur ORSZÁG – Mister LOOK BELLA 2018, který se před měsícem stal celkovým vítězem světové soutěže ALTITUDE MEN INTERNATIONAL v Bangkoku
  • Lenka ČEPÁKOVÁ – 1. vicemiss LOOK BELLA 2015 a úspěšná modelka
  • Kristýna STANISLAVOVÁ – Miss LOOK BELLA 2017 a 3. vicemiss WORLD BEAUTY QUEEN 2018
  • Denisa KOREŠOVÁ – 2. vicemiss LOOK BELLA 2018 a 2. vicemiss světové soutěže MISS SUPERTALENT OF THE WORLD
  • Dominika TRELOVÁ – Miss LOOK BELLA WORLD 2018, která nedávno přivezla titul TOP DRESS ze světové soutěže WORLD BEAUTY QUEEN 2019
  • Tereza KOPEČKOVÁ – Miss LOOK BELLA Silueta, která za měsíc odlétá reprezentovat Českou republiku, agenturu Prestige Models a současně soutěž Miss & Mr. LOOK BELLA na světovou soutěž MISS TOURISM INTERNATIONAL 2019 do Kuala Lumpur
  • Zdeněk DVOŘÁK – Mister LOOK BELLA ELAN 2018
 
Během defilé přehlídky byl představen dynamický spot pro ročník 2019 a odhalena byla také překrásná korunka pro další Miss Look Bella. Letošní korunka je barevně laděna do jemných růžových tónů a je v historii soutěže korunkou s největším počtem kamenů, které ji zdobí. Je jich více než 500! Již po páté korunky pro vítězky a ozdobné jehly do klopy pro vítěze připravil designér šperků a bižuterie pan Roman Matouš, jehož výrobky jsou známé pod značkou Roman Matouš Jewelry & Bijoux.
Oficiálním fotografem soutěže, který je i oficiálním fotografem všech zásadních světových fashion weeků, je Arthur Koff. Společně s ním, pod patronací světově úspěšných topmodelů Veroniky Krajplové a Antonína Beránka, kteří sami v letech 2010 a 2012 vyhráli soutěž Look Bella, se tak formuje nová nadějná generace modelek a modelů.
 
Na tiskové konferenci sdělil přítomným médiím ředitel pořádající agentury Prestige Models, pan Ing. Martin Špaček, že letošní finále se vrací do Prahy a konat se bude v překrásných prostorách pražského Klementina. Těšit se můžeme na večer plný krásy, elegance, luxusu a hvězd.
 
Zisk titulů v soutěži Miss & Mr. LOOK BELLA přináší možnost procestovat svět. Miss Look Bella 2018, Terezie Jastrzembská, se hned po svém vítězství podívala s oficiálním fotografem soutěže Arthurem Koffem na prestižní Paris Fashion Week. Dívky a mladí mužové mají úžasnou možnost reprezentovat, jak soutěž samotnou, tak pořádající agenturu Prestige Models a samozřejmě hlavně Českou republiku na různých světových soutěžích krásy. Agentura Prestige Models je totiž držitelem pěti licencí světových soutěží, kam své modelky a modely vysílá. Aktuálně získala agentura také licenci na prestižní soutěž mužské krásy Manhunt International, kam poletí již nový vítěz Mister Look Bella 2019. Úspěšní kandidáti se tak mohou těšit na životní zážitky na druhé straně zeměkoule. Soutěže se konají od Soulu, před Bangkok, Kuala Lumpur, až po Filipíny.
Nutno podotknout, že držitelé titulů Miss a Mister Look Bella jsou na těchto soutěžích velmi úspěšní. V květnu si II. vicemiss Look Bella 2018 Denisa Korešová dovezla titul 2. vicemiss SuperTalent of the World a na konci srpna si z prestižní soutěže Altitude Men International, konané v thajském Bangkoku přivezl fantastické celkové vítězství úřadující Mister Look Bella Artur Ország.  Oba tak navázali na dosavadní světové úspěchy reprezentantů Look Bella.
 
Castingy soutěže, kam se mohou hlásit dívky ve věku 15-25 a mladí muži 17-25, proběhnou během měsíce října v krajských městech celé České republiky. Sérii castingů odstartuje 10.10. 2019 pražský casting, který se uskuteční v OC Nový Smíchov. Ti nejlepší z castingů se začátkem listopadu zúčastní semifinále, kde bude vybráno 18 finalistů - 12 dívek a 6 mladých mužů. O vítězi z této osmnáctky se rozhodne již 30. 11. 2019 během velkolepé fashion show afinálového večera v pražském Klementinu. Právě zde se dozvíme, kdo se stane letošními Miss & Mr. LOOK BELLA 2019.
 
 
Termíny castingů 16. ročníku: 
10. 10. 2019 PRAHA OC Nový Smíchov
11. 10. 2019 PLZEŇ OC Plzeň Plaza
12. 10. 2019 ČESKÉ BUDĚJOVICE OC IGY
15. 10. 2019 LIBEREC hotel PYTLOUN
16. 10. 2019 ÚSTÍ NAD LABEM hotel VĚTRUŠE
17. 10. 2019 ZLÍN OC Centro Zlín
18. 10. 2019 OLOMOUC OC Šantovka
24. 10. 2019 OSTRAVA OC Forum Nová Karolína
25. 10. 2019 BRNO OC Olympia

Pro bližší info o soutěži sledujte www.look-bella.cz, Instagram @lookbellaeu a Facebook Look Bella.


Did you like this article? Share it!