Back20. 11. 2020

Přípravy na finále Miss Tourism International 2020 vrcholí.

Letos se v Malajsii uskuteční již 23. ročník prestižní soutěže krásy Miss Tourism International 2020 s naší báječnou vítězkou Terezou Bohuslavovou, která získala hned dva tituly v soutěži Miss & Mr. Look Bella 2019 a to I. Vicemiss Look Bella 2019 a Look Bella World 2019. Soutěž bude ovšem za jiných podmínek a s nevšedním konceptem. I tady se svět zpomalil a přizpůsobil Covidu 19 a tak organizátoři přišli s nápadem, jak pokračovat v tradici a realizovat soutěž se zástupkyněmi z celého světa. Velké finále bude ONLINE.

Vítězky budou vybrány v prosinci při slavnostním velkém finále a to prostřednictvím online kanálu. Porotci soutěže mají k dispozici veškeré podklady, které si dívky připravily a které je budou reprezentovat na světové soutěži.

Tereza Bohuslavová se díky titulům v soutěži Miss & Mr. LOOK BELLA 2019 přiblíží svým snům a bude reprezentovat Českou republiku. Nafotila nádherné fotografie ve spolupráci s předním fotografem Arthurem Koffem, který vytvořil profesionální spojení krásy, šmrncu a úžasné prezentace. Tereza měla také za úkol natočit tři videa, kde představí nejen sebe, ale i nejhezčí místa České republiky. Přípravy byly opravdu neobvyklé a o to víc záleželo na výstupech, které spolu s týmem agentury Prestige Models týdny plánovala a tvořila.

Tak držíme palce a přejeme naší Tereze, aby se umístila co nejlépe a mohla si tak plnit sny, cestovat a být součástí přehlídek světových návrhářů.

Did you like this article? Share it!