Back29. 1. 2020

Soutěž Miss & Mr. Look Bella získala licenci na další světovou soutěž

Vítězka Miss Look Bella 2019 Elen Kejdová, poletí, ani ne dva měsíce po zisku titulu, na světovou soutěž. V překrásné thajském Chiang Mai bude na přelomu ledna a února po boku desítek dalších krásek z celého světa bojovat o co nejlepší umístění v soutěži SuperModel International.

Během deseti dnů bude na druhé straně zeměkoule reprezentovat Českou republiku, soutěž Miss&Mr. Look Bella a svoji agenturu Prestige Models. V rámci přípravy na finálový večer, který proběhne 8. února 2020, se Elen zúčastní focení editoriálů, fashion show, setkání s partnery a mnohého dalšího. Pro teprve 15 letou modelku to bude neskutečný životní zážitek a zkušenost na startu modelingové karéry.

Elen stihla ještě před odletem focení kampaně pro další ročník soutěže Miss & Mr. Look Bella. Pod taktovkou oficiálního fotografa soutěže Arthura Koffa se fotily fotografie vítězů Elen a Patrika. Chybět na focení samozřejmě nemohli patroni soutěže Antonín Beránek a Veronika Krajplová. Elen tak měla možnost doladit s těmi nejpovolanějšími ještě poslední detaily, aby co nejlépe zvládla svoji účast na soutěži. Deset dní před odletem se Elen také představila na svatebním veletrhu Svatební Show v Brně, kde se účastnila s ostatními finalistkami 16. ročníku Miss & Mr. Look Bella 2019 přehlídky modelů Sandry Mark.

Cestu Elen soutěží můžete sledovat na Instagramovém profilu @lookbellaeu. Tak s námi držte palce, ať se jí podaří dosáhnout co nejlepšího umístění v mezinárodní konkurenci.  

Did you like this article? Share it!