Back22. 11. 2019

Tisková konference Czech Fashion Night a finále Miss Mr. LOOK BELLA 2019

Ve čtvrtek 21. listopadu se v krásném prostředí 4* hotelu Boutique Pytloun Prague konala tisková konference ku příležitosti Czech Fashion Night a slavnostnímu finále soutěže Miss & Mr. Look Bella 2019.

Během tiskové konference byli veřejnosti představeni finalisté Miss & Mr. LOOK BELLA 2019. Součástí konference byla také pozvánka na 30.11. 2019, kdy v luxusních prostorách pražské Národní knihovny, v Klementinu proběhnou v rámci Czech Fashion Night přehlídky kolekcí předních českých módních návrhářů. Finalisté soutěže Miss & Mr. Look Bella 2019 představí na 80m dlouhém mole modely JK Klett, Yvony Leitner, Sandry Markové, Nely Slovákové, Petra Kaloudy a Adama Grmolce a salonu Ceremoni. Tento večer bude moderovat Lenka Vacvalová. 

Tiskovou konferenci si nenechalo ujít mnoho známých osobností jako Eva Burešová, Miroslav ŠimůnekBořek Slezáček, stylista Kája Pavlíček, vítězka Miss Look Bella 2018 Terezie Jastrzembská a vítězka Miss Look Bella 2017 Kristýna Stanislavová, a další. Chybět pochopitelně nemohli patroni soutěže topmodelové Veronika Krajplová a Antonín Beránek, stejně jako oficiální fotograf soutěže Artur Koff, ředitel soutěže i pořádající agentury Ing. Martin Špaček a jednatel agentury Prestige Models Ing. Arch. Ondřej Špaček.

30. listopadu zazpívá během večera Jitka Boho, která byl mimochodem před několika lety také patronkou soutěže Look Bella. Svou Nadaci Stradivari přijede představit potomek slavného výrobce houslí Luca Stradivari. Na závěr večera vystoupí i houslový virtuóz Jaroslav Svěcený, který právě na nástroje Stradivari hraje.

Během tiskové konference bylo slavnostně odstartováno také hlasování o titul Miss & Mr. LOOK BELLA Internet 2019, které bude probíhá na facebookových stránkách Miss & Mr. Look Bella a také na portále drbna.cz Během finálového večera tak nebude udělen jen hlavní titul, ale také tituly Miss & Mr. LOOK BELLA World, pro dívku a muže, kteří pojedou Českou republiku a soutěž samotnou reprezentovat na jednu z pěti světových soutěží, kam soutěž své velvyslance vysílá. Udělen bude také titul nejlepší postavy Miss Look Bella Silueta a tituly partnera soutěže Miss & Mr. LOOK BELLA Elan.

Vítězové soutěže opět získávají spoustu atraktivních cen od partnerů soutěže, od lyží od společnosti Elan, přes kuchyňské spotřebiče společnosti KitchenAid, po životní zážitek v podobě 10 denní cesty na Kapverdy, kdy 3 vítězové a vítězky poletí s nadačním fondem Naděje Cabo Verde v roce 2020 pracovat s dětmi v rámci charitativního projektu Cabo Verde a kde budou také fotit pro partnery.  

Czech Fashion Night, to je nezapomenutelný večer, který rozhodne o nových držitelích titulu Miss & Mr. Look Bella 2019! 

Did you like this article? Share it!