Back5. 11. 2019

Již známe finalisty 16. ročníku Miss & Mr. Look Bella

V sobotu 2. listopadu se v brněnské nově zrekonstruované pasáži Jalta konalo semifinále 16. ročníku soutěže Miss & Mr. Look Bella. Top 24 dívek a top 12 mladých mužů, kteří vzešli z užšího výběru z castingů po celé ČR, které se konaly během října, se předvedlo porotě. Nejlepších 12 dívek a 6 mužů se stalo finalisty ročníku 2019. Během listopadu tuto 18ku čeká soustředění, kde budou, za pomoci patronů, topmodelů Veroniky Krajplové a Antonína Beránka, pracovat na zdokonalení v chůzi, sebeprezentaci a pózování před objektivem světoznámého fotografa Arthura Koffa, který je oficiálním fotografem soutěže. Těšit se mohou také na úžasné proměny pod rukama profesionálů ze studia Tomas Arsov Hair and Beauty Institute, kteří ještě podtrhnou jejich krásu a charisma. 
Našlapané týdny vyvrcholí finále Miss & Mr. Look Bella 2019 v rámci slavnostního fashion večera v pražské Národní knihovně - Klementinu v poslední listopadový den - 30. 11. 2019.

Sledujte jejich cestu na Facebookových stránkách a Instagramu soutěže @lookbellaeu, kde bude probíhat podrobný report jednotlivých kroků proměny a zdokonalování jednotlivých disciplín, ve kterých by budoucí modelky a modelové měli zazářit právě během slavnostního finálového večera.


Did you like this article? Share it!