Back1. 11. 2019

Miss Look Bella na soutěži v Kuala Lumpur na Miss Tourism International

Tereza Kopečková odjela na konci října bojovat za soutěž Miss & Mr. LOOK BELLA a agenturu Prestige Models do Kuala Lumpur. Reprezentuje zde Českou republiku na světové soutěži krásy Miss Tourism International. Tereza prožije v Malajsii skoro tři týdny plné focení profilových fotek i kampaní, tiskových konferencí, prezentací a návštěv místních památek. Dívky, které na tuto soutěž odjely se celé tři týdny nezastaví.
Na závěr tohoto maratonu životních zážitků proběhne slavnostní gala večer 8.11. v luxusním hotelu Sunway Resort and Spa, kde jsou celou dobu také dívky ubytovány. Držte společně s námi palce krásné Tereze na co nejlepší umístění.
Věříme, že naváže na úspěchy svých kolegů, kteří odjeli v posledním roce na několik světových soutěží a dovezli skvělé úspěchy. Kristýna Stanislavová – Miss Look Bella 2017 se stala III. vicemiss World Beauty Queen 2018 v Soulu, na stejné soutěži o rok později Dominika Trelová – Miss Look Bella World získala titul Best dress 2019, v květnu 2019 Denisa Korešová – II. vicemiss Look Bella 2018 získala v Soulu titul II. vicemiss SuperTalent of the World a v srpnu 2019 v Bangkoku zvítězil Mister Look Bella 2018 Artur Ország v soutěži Altitude Men International 2019.
Již 8. listopadu se Tereza Kopečková v Malajsii zažije finálový večer a v konkurenci dalších 50 krásek z celého světa bude bojovat o co nejlepší umístění.
  


Did you like this article? Share it!