Back26. 10. 2019

Brno hostilo poslední casting letošního ročníku Miss & Mr. Look Bella

 

Série castingů šestnáctého ročníku soutěže Miss & Mr. Look Bella je u konce. V pátek 25. 10. 2019 v Brně v obchodním centru Olympia proběhl závěrečný casting pro dívky a mladé muže, kteří touží uspět v českém i světovém modelingu.

Během nadupaných 3 týdnů projel team pořádající agentury Prestige Models Českou republiku od západu na východ o od severu po jih. Společně s hvězdnými porotci a patrony soutěže, topmodely Veronikou Krajplovou a Antonínem Beránkem a ředitelem soutěže panem Martinem Špačkem, vybrali z každého castingu kandidáty, kteří splnili nároky na budoucí modelky a modely a tito postoupili do užšího výběru. Porota v Brně se mohla pyšnit známými jmény. Krom stálic, tedy patronů a ředitele agentury o brněnských kandidátech rozhodoval také italský topmodel, který přiletěl na casting Ugo Gallo, instagramová královna Nela Slováková, modelka Zuzana Straková, hvězdný kadeřník Tomáš Arsov, módní návrhářka Yvona Leitner, bývalí vítěz z roku 2013 Pavel Januš, kralující Miss Look Bella Terezie Jastrzembská, stejně jako I. vicemiss Anna Kosová, I. vicemister Martin Voldán, Miss Silueta Lucie Svobodová a foodblogerka Alice Karmašová.
Po posledním castingu čekalo porotu nelehké vybírání semifinalistů, kteří právě z této skupiny postupujících z jednotlivých castingů vzešli.

Úspěšní kandidáti se potkají hned na začátku listopadu v Brně na semifinále soutěže, ve kterém budou vybrání ti nejlepší do finálové 18ky. 12 dívek a 6 mužů se tak vydá na měsíc trvající cestu příprav na samotné slavnostní finále, které proběhne 30. 11. 2019.

Finálová luxusní fashion show, na níž se rozhodne, kdo získá titul Miss Look Bella a Mister Look Bella, proběhne v překrásných a historií dýchajících prostorách pražské Národní knihovny, konkrétně v části Klementina. Čeká nás večer plný krásy, umění, módy a celebrit Proběhnou přehlídky úspěšných módních návrhářů a bohatý kulturní program.

Během příprav budou mít finalisté možnost zdokonalit veškeré detaily, které jim pomohou v cestě za snovým titulem. Dopilovat chůzi a pózování, zpevnit postavu, vyladit poslední nedokonalost, … K tomu všemu jim bude nápomocný profesionální team, který za soutěží stojí. Ti nejpovolanější patroni Veronika Krajplová a Antonín Beránek budou nápomocni s tím, jak se tvářit a pózovat před objektivem. Jak na to, aby na výsledné fotografii vypadalo vše dokonale jim poradí oficiální fotograf soutěže, světově uznávaný, Artur Koff, který fotí top stars fashion světa jako Bella Hadid, Kaia Gerber, Cindy Bruna a mnohé další. Vizáž finalistů projde proměnou pod taktovkou Tomáše Arsova a jeho teamu v Tomas Arsov Hair and Beauty Institute.

Držte pěsti společně s námi našim finalistům.    

 

Did you like this article? Share it!