Back11. 10. 2019

Sérii castingů 16. ročníku Miss & Mr. Look Bella jsme odstartovali v Praze

Ve čtvrtek 10.10. 2019 jsme v Praze v pětihvězdičkovém OC Nový Smíchov rozjeli již 16. ročník soutěže Miss & Mr. Look Bella prvním castignem. 
Dívky a mladí muži, kteří touží po kariéře v modelingu se od 14 hodin mohli registrovat. Po představení a rozhovoru s moderátorkou odpoledne Nikol Trojanovou, se předvedli porotě, která se sestávala z mnoha známých osobností, modelek, a bývalých vítězek naší soutěže a chybět samozřejmě nemohl patron soutěže Antonín Beránek a ředitel i jednatel pořádající agentury Prestige Models Martin a Ondřej Špačkovi. 
Program castingu obohatilo pěvecké vystoupení gospelové zpěvačky Leony Gyöngyösi a módní přehlídky značek z řad nájemců obchodního centra. 

Z pražského castingu do užšího předvýběru, ze kterého se vyberou semifinalisté, postoupila první osmička - šest dívek a dva mladí muži.
Svým znalým a odborným úsudkem je vybraly modelky a influencerky Nikola Bechňová, Petra Mácová, Zuzana Straková. Svoje hlasy přidali také herci Eva Decastelo, Miroslav Šimůnek a Denisa Pfauserová, zpěvačka Leona Gyöngyösi, happiness managerka salonu Tomas Arsov a stylista Kája Pavlíček. V porotě se objevily také bývalé vítězky - Miss Look Bella 2017 Kristýna Stanislavová, Miss Look Bella World 2018 Dominika Trelová, Miss Look Bella Internet 2017 Andrea Tomášková, Miss Look Bella Silueta Tereza Kopečková, která již 22.10. odjíždí reprezentovat ČR na světovou soutěž Miss Tourism International do Malajsie. 

Těšíme se na Vás na dalších castinzích - data najdete na webu v sekci Castingy - Termíny.

Neváhej, přijď a #nechseobjevit!

Did you like this article? Share it!