Back27. 9. 2019

Rozhovor s patronem Antonínem Beránkem

Patronem nejsi první rok, co Tě na této „práci“ nejvíce baví?

Už to bude třetím rokem a jsem opravdu šťastný, jak se Look Bella vyvíjí kupředu a já mužů přidat ruku k dílu. Soutěž je každým rokem lepší a lepší. Během posledních let získala spoustu mezinárodních licenci a poslední vítězové vždy obsazují top umístění. Celý tým pracuje skvěle a když vidíte úspěchy za sebou, tak je to asi nejlepší odměna.

Když by šel vrátit čas, šel bys znova na casting do soutěže Miss Mr Look Bella?

Soutěž Look Bella byla jedna z mých prvních modelingových zkušenosti a po deseti letech stále spolu spolupracujeme a posouváme společně soutěž na vyšší a vyšší level, takže myslím, ze to mluví za vše.

Máš někoho v modelingovém světě, ke komu vzhlížíš?

Já vzory moc nemám. Par kamarádů se dostalo na velmi vysokou úroveň a moc jim fandím. Asi bych pouze vytknul Davida Beckhama, ale to byl můj vzor od mých fotbalových let. Dokázal ze sebe, i díky své image, udělat módní ikonu a velmi významnou značku.

Co na modelingu považuješ za nejlepší/nejzábavnější?

Nejzábavnější i nejlepší je určitě, když mi klient řekne, ze tohle je už poslední outfit. To jsem veselej od ucha k uchu. Každopádně pro mě osobně je na tom nejlepší, když fotíme na nějaké speciální lokaci, kam bych se za žádných jiných okolnosti asi nepodíval. V neposlední řade je to množství skvělých lidi z různých koutů světa, co jsem poznal a navázal skvěle přátelství. Ať jsem kdekoliv, tak se v podstatě cítím, jako doma.

Co se o modelingu nebo modelkách tvrdí a myslíš si, že to není pravda?

Kdy budeš mít normální práci a jak dlouho můžeš ještě modeling dělat? Tyto dvě otázky jsou na denním pořádku. Následně, že jsme hloupí a bez jasné vize budoucnosti. Já jsem si své priority srovnal, dodělal školu a poznal spoustu nesmírně talentovaných lidi, kteří dokáží mluvit několika jazyky, hrát na hudební nástroje a v neposlední radě především podporuji svoji rodinu finančně hlavně díky modelingu.

Co bys poradil/a začínajícím modelkám / modelům?

Všechno není hned a trpělivost a správně načasování hraje důležitou roli. Pokud člověk na sobě nadále pracuje, tak výsledek se ukáže vždycky ať už je to dříve nebo později.

Co považuješ za svůj největší úspěch?

Pokud bych měl jmenovat modeling byly to určitě světové reklamy. Následně i velké kampaně v Asii a foceni pro magazíny, jako Esquire, Cosmopolitan, Harpers Bazzar atd. Nicméně asi největší úspěch je zůstat sám sebou, mít kolem sebe stále skvěle lidi a nestálé na sobě konstantě pracovat, jelikož nebudu lhát, ze s přibývajícím věkem je to stále složitější:)


Did you like this article? Share it!