Back20. 9. 2019

Miss & Mr. Look Bella na soustředění v Rakousku

Vítězové patnáctého ročníku modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella mají za sebou báječné soustředění v pohádkovém wellness Silent Spa v rakouském Laa an der Thaya. V místě, které spojuje léčivé prameny a blahodárné ticho.
Do Rakouska na tři dny odjeli společně s teamem své agentury Prestige Models, patronkou soutěže topmodelkou Veronikou Krajplovou a oficiálním, světově uznávaným fotografem soutěže, Arthurem Koffem.
Dívky a mladí muži během svého pobytu v proslulém termálním městečku nafotili nespočet fotografií z překrásných kolekcí od předních módních návrhářů Beaty Rajské, Yvony Leitner a Luďka Hanáka. Pánové se fotili ve skvěle padnoucích oblecích ze společenského studia Ceremoni. Jako dokonalý prostor pro focení posloužila jedinečná architektura prémiových lázní.
Krásné exteriéry Silent Spa se byly využity mmj. pro fotografie luxusních ručně pletených svetrů Bozidara a samozřejmě nemohly chybět plavky Neonky, které jsou se soutěží Miss & Mr. Look Bella, stejně jako jejich tvůrkyně Nela Slováková, spjaty již několikátým rokem.

Did you like this article? Share it!