Back26. 8. 2019

Česká krása míří do Bangkoku a Soulu

Konec prázdnin hlásí pro vítěze soutěže Miss&Mr. Look Bella 2018 sérii životních zážitků. Na druhé straně zeměkoule budou poměřovat krásu a charisma se zástupci z celého světa. A hrdě tak reprezentovat Českou republiku, soutěž Miss&Mr. Look Bella a svoji agenturu Prestige Models v Thajsku a Jižní Korei.

Miss Look Bella World 2018 Dominika Trelová již v pátek 16.8. odletěla do Soulu na světovou soutěž World Beauty Queen a o den později ji na letišti Václava Havla vystřídal Mister Look Bella 2018 Artur Ország, který mířil do Bangkoku.

Artur se během pobytu na prestižní soutěži Altitude Men International může těšit na focení editoriálu v outfitech přichystaných thajskými módními návrháři. V polovině pobytu bude živě přenášena volba titulu Best Ethic Couture Costume, kdy se finalisté představí v národních kostýmech. Fandit tak Arutrovi budete moci online ještě před samotným finálovým večerem. Všichni finalisté soutěže se zúčastní tiskové konference, kde bude přítomen jak místní, tak i světový tisk. Zažijí modelingové workshopy a profesionální coaching, prohlédnou si památky Bangkoku a během pobytu na ostrově Phuket se zúčastní aktivit k propagaci turismu právě tohoto pohádkového ostrova.

Artur bude, stejně jako ostatní finalisté soutěže, pod drobnohledem každý den. Během veškerých aktivit přijde na řadu hodnocení jeho osobnosti, tělesné konstituce, společenského vystupování, modelingových schopností a celkového vzhledu. Sledovat Arturovy výsledky budete moci každý den online na webu Altitude Men International. Věříme, že Artur zazáří i díky dokonale padnoucímu smokingu, který mu poskytl dlouhodobý partner soutěže Ceremoni Brno – salon s luxusní pánskou společenskou módou, kde každého muže vybaví elegantním outfitem od hlavy až k patě.

Celkový vítěz soutěže Altitude Men International bude vyhlášen během finálového galavečera 24.8. v Bangkoku.

Ve stejné době bude o kousek dál, v jihokorejském Soulu, bojovat o co nejlepší umístění Miss Look Bella World 2018 Dominika Trelová. Dominika se od zisku titulu na soutěži Miss&Mr. Look Bella 2018 prošla již na mnohých molech. Představila se na sérii módních přehlídek Czech Fashion Week, předvedla modely během charitativní přehlídky Krása pomáhá dětem, fotila propagační materiály a chodila přehlídky pro prestižní značku sportovního oblečení Bogner.

Během téměř dvou týdnů strávených v Soulu si Dominika vyzkouší produktové focení, setká se s vítězem soutěže Mister International Korea 2019, kterému přiveze jako dárek na zakázku vyrobený motýlek Jocose Tie inspirovaný patrony soutěže Miss&Mr. Look Bella. Pro charitativní dražbu s sebou veze Dominika broušený křišťál, aby světu představila to, co naši čeští skláři umí nejlépe.

Miss Look Bella World se představí v modelech zapůjčených ze svatebního studia Dany Svozílkovéa mimo jiné i během finálového večera zazáří v překrásných šatech z dílny módního návrháře Luďka Hanáka. Dominika bude dělat vše, co je v jejích silách, aby navázala na úspěch Kristýny Stanislavové, Miss Look Bella 2017, která loni na soutěži World Beauty Queen uspěla a získala skvělý titul III. vicemiss. Finálový gala večer, který lze online živě sledovat, proběhne 27.8. 2019.

Artur stihl ještě těsně před odletem soustředění vítězů Miss&Mr. Look Bella v Rakouském Laa a v místních prémiovém Therme Laa Silent Spa. Zde si mohl zdokonalit pózy na focení a dostal ty nejlepší profesionální rady od topmodelky Veroniky Krajplové, která je patronkou soutěže i pro letošní 16. ročník „2019“ a od oficiálního fotografa soutěže Arthura Koffa, který má nepřeberné množství zkušeností z focení světových fashion weeků. Doladil tak s těmi nejpovolanějšími ještě poslední detaily, aby co nejlépe zvládl svoji účast na soutěži.

Arturovu i Dominičinu cestu soutěží můžete sledovat na Instagramovém profilu @lookbellaeu. Tak s námi držte palce, ať se reprezentantům podaří dosáhnout co nejlepšího umístění v mezinárodní konkurenci.  

Pokud Vás láká procestovat svět, fotit editorály a mít možnost reprezentovat Českou republiku, neváhejte a přihlaste se na castingy soutěže Miss&Mr. Look Bella 2019, které startují již začátkem října.

 

 

Did you like this article? Share it!