Back3. 12. 2018

Focení finalistů s Arthurem Koffem

V neděli 11. listopadu 2018 se v Praze sešli všichni finalisté Miss & Mr. Look Bella 2018. Dvanáct překrásných dívek a šest šarmantních mladých mužů se setkalo v profi studiu. Někteří z finalistů takové focení zažili vůbec poprvé a odehrálo se týden po semifinálovém kole, kdy odborná porota musela vybrat ty nejlepší z více než třiceti postupujících.

Finalisté celý den střídali natrénované pózy, aby s naším oficiálním fotografem ARTHUREM KOFFEM nafotili sérii překrásných fotografií, které jednotlivé finalisty budou provázet až k vrchole celé soutěže - Gala plesu a finálového večera, který se uskuteční již v pátek 7.12.2018 v Zoner BOBYHALL. Hlavními hvězdami finálového večera budou MIKOLAS JOSEF, LEONA GYÖNGYÖSI a SKYEY GOSPEL a B-SIDE BAND a večerem Vás provede úžasná moderátorská dvojice KATEŘINA BROŽOVÁ a MIROSLAV ŠIMŮNEK a další.  

Finalistky se fotily v úžasných šatech kolekce Dark od uznávaného módního návrháře LUĎKA HANÁKA.  Naši mladí pánové se fotili ve smokinzích salónu  CEREMONI a všichni finalisté pózovali také v sexy plavkách NEONKY od Nely Slovákové, ve kterých se projdou i po mole během finálového večera. Takže se máte na co těšit!

Líčení zajistily profesionální make-up artistky z MARIONNAUD. O krásný hair styling soutěžících se postaral team TOMAS ARSOV HAIR & BEAUTY INSTITUTE.

Na celý den photoshootingu dohlížel pochopitelně i team pořadatelské agentury Prestige Models v čele s panem ředitelem Martinem Špačkem. No a nutno zmínit také to, že finalisté měli možnost konzultovat svoje pózy s odborníkem ve svém oboru na slovo vzatém - topmodelem a samozřejmě také patronem naší soutěže Antonínem Beránkem.

Neváhejte a podívejte se na okouzlující výsledné fotografie

Abyste se cítili jako muška, která během focení prolétala kolem, mrkněte také na video sestřih z celého dne zde.

Tuto krásu naživo můžete vidět 7. prosince 2018 v Zoner BOBYHALL, tak neváhejte a pořiďte si lístky na top akci a start plesové sezony Gala Ples Brno a Finále soutěže Miss & Mr. Look Bella 2018! Čeká na Vás hvězdná moderátorská dvojice KATEŘINA BROŽOVÁ a MIROSLAV ŠIMŮNEK. O hudební show se postará hvězda současných hudebních žebříčků MIKOLAS JOSEF, zahraje také skupina B SIDE BAND a SKYEY GOSPEL v čele se zpěvačkou se sametovým hlasem LEONOU GYÖNGYÖSI. Vystoupí také tanečníci Šárka Kosmáková a Jonáš Tománek, stepové vystoupení obstará Sára Titzová.

Na finálovém večeru pochopitelně nemohou chybět ani patroni letošního ročníku – top modelové a vítězové Look Bella z let 2010 a 2012 VERONIKA KRAJPLOVÁ a ANTONÍN BERÁNEK.

Těšíme se na Vás, bude to úžasný večer, tak buďte s námi!

Vstupenky jsou stále k zakoupení v síti Ticketportal zde. 

Did you like this article? Share it!