Back5. 11. 2018

Semifinále v hotelu Efi v Brně

V sobotu 3.11. 2018 proběhlo v krásných kongresových prostorech brněnského hotelu Efi Semifinále 15. ročníku soutěže Miss & Mr. Look Bella 2018. Z užšího výběru z castingů po celé České Republice postoupilo do semifinále 24 dívek a 12 mladých mužů. 
Po přivítání ředitelem pořádající agentury Prestige Models Martinem Špačkem se soutěžící seznámili s porotou, v níž zasedli i oficiální fotograf tohoto ročníku soutěže Arthur Koff, patron topmodel Antonín Beránek a vítěz loňského ročníku Jaroslav Machálek. Patronka soutěže Veronika Krajplová byla zrovna na cestě na pracovní zakázku na Miami, ale i tak si na nás našla čas a během přestupu v Mnichově a spojila se s námi přes videohovor-mrkněte do galerie :)
Semifinalisté se představili porotě během promenády a také v kole rozhovorů a poté následovala přehlídka v plavkách.  
Porota neměla lehké rozhodování vybrat pouze 12 dívek a 6 mužů, kteří postoupí do finále. Každý ze semifinalistů měl nesporné kvality a předpoklady pro působení ve světě modelingu. Po společném obědě došlo k napínavému vyhlášení finalistů. 
Odpolední program probíhal formou workshopu pro postupující finalisty se světově uznávaným fotografem - Arthurem Koffem a s patronem Antonínem Beránkem, kteří dívky a muže zasvětili do základů fashion fotografie, pózování a podělili se i o své soukromé tipy a rady. Následoval workshop catwalk choreografie, správného držení těla a profesionální chůze. Zkrátka v kostce základy všeho, co by každý model a modelka měli znát. 
Nyní naše finalisty čeká měsíc do finálového gala večera a my se těšíme na veškeré jejich pokroky a společné strávený čas.
Těšte se také, bude to stát za to!

Did you like this article? Share it!